Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar su experiencia y nuestros servicios, analizando la navegación en nuestro Sitio Web. Si continúa navegando, usted está aceptando su uso. Puede obtener más información en nuestra Política de cookies. OK

Vall de Ribes XS Diumenge

  • Inicio
  • /
  • Vall de Ribes XS Diumenge

Carreras

Vall de Ribes 10XS

Vall de Ribes XS Diumenge 14/04/19

34XS

34 km /  2700+

1 punt ITRA

Diumenge 08:00

La 34XS és exigent per tots els costats. Un recorregut per sender en un 90% del recorregut, sense grans pujades, cap d’elles supera els 600+ seguits, però que precisament per aquest motiu es converteix en un trenca cames que acaba sent un infern per molts. Gaudirem dels senders entre boscos de pi negre de la Vall del Freser, travessant pobles amb encant com El Serrat o Queralbs, descendirem el clàssic Camí de Núria, ascendirem fins a la Font de l’Home Mort i el conegut Collet de les Barraques, per realitzar un últim descens d’ensomni per les vessants boscoses de la Serra d’Estremera i arribar de nou als carrers de Ribes de Freser.

La 34XS és la segona etapa de la GranXS

 
s
 
 

AVITUALLAMENTS I TALLS HORARIS

 

25XS

25 km /  1500+

Diumenge 08:30

La 25XS és una prova traïdora que remunta el Riu Freser i retorna per la vessant contraria; els primers km en pujada ja ens possen a lloc, on guanyem 600+ en poca distància fins arribar al Refugi Pla d’Erola i ens mostren el que serà tot el recorregut. La baixada des d’aquest punt és salvatge i encantadora alhora, mostrant tot l’atractiu de les cotes baixes de la Vall de Ribes. Creuarem els nuclis de El Serrat, Queralbs i Batet, enllaçant-los gairebé sempre per senders, per retornar a Ribes per una traïdora trialera que posarà a provar les nostres cames fins el darrer metre.

La 25XS és la segona etapa de la HalfXS

 
 
 

TRACK DE SEGUIMENT PER CARRETERA A DIFERENTS PUNTS

RIBES DE FRESER – EL SERRAT (KM 8) – QUERALBS (KM 17)

AVITUALLAMENTS I TALLS HORARIS

 

10XS

10 km /  450+

Diumenge 09:30

 

La 10XS es una cursa curta, ràpida i explosiva. Gairebé sempre per sender, és una prova pensada per què tothom pugui gaudir d’ella. Des dels corredors més ràpids que la volen córrer amb el pedal a fons, a qui vol descubrir fantàstics racons de la Vall de Ribes a un ritme més pausat.

La 10XS és la cursa perfecta per gaudir caminant o corrent de la Vall de Ribes. 

 
 

Publicidad