Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis,analitzant la navegació en el nostre Lloc Web. Si continua navegant, vostè està acceptant el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra Política de cookies. OK

ONCODINES Trail

  • Inici
  • /
  • ONCODINES Trail

Curses

ONCODINES L
80km

Places: 200

Inscrits: 34

Inscriure's Veure inscrits
ONCODINES S
60km

Places: 300

Inscrits: 277

Inscriure's Veure inscrits

ONCODINES Trail 02/04/22

 

Què és l’OnCodines Trail?

 

L’OnCodines Trail és un repte esportiu solidari corrent o caminant per muntanya i per equips amb sortida i arribada a Sant Feliu de Codines.

La segona edició es farà el 2 d’abril de 2022 i recorrerà diversos indrets del Vallès Oriental i el Moianès. Els participants hauran de recórrer una vuitantena de quilòmetres corrent o bé una seixantena caminant. Es tracta d’un traçat que en bona part és de muntanya i pistes forestals, tit i que també passarà per nuclis urbans. Els equips han d’estar formats per entre 3 i 6 persones (sempre hi ha d’haver 3 persones de l’equip en el recorregut). 

Cada conjunt que hi participi té un doble objectiu: completar la cursa recaptar un mínim de 600 euros que es destinaran íntegrament a la Fundació OncoVallès i la Barcelona Brain Health Initiative i un altre projecte solidari a escollir. En aquest sentit, la participació a la cursa requerirà la donació de cada equip, a banda de la inscripció de cada un dels participants per a despeses d’organització.

Publicitat