Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis,analitzant la navegació en el nostre Lloc Web. Si continua navegant, vostè està acceptant el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra Política de cookies. OK

Vall de Ribes HALF XS

  • Inici
  • /
  • Vall de Ribes HALF XS

Curses

Vall de Ribes HALF XS

Vall de Ribes HALF XS 22/04/18

HalfXS: El gran repte individual.

2 dies; 2 etapes; 2 curses

48km 3300m+

La HalfXS és el gran repte individual. Una disciplina que posa a prova la resistència, el cap i les cames de qui s’atreveix amb ella!

És tan bèstia, com la suma de les curses de dissabte i diumenge, o el que és el mateix, la suma dels 23km i 1800+ de dissabte, y els 25km i 1500+ de diumenge.

Dues curses totalment diferents que permetran al corredor gaudir, i patir, paisatges diferents els dos dies, que solament comparteixen el punt de sortida i arribada, sense repetir ni un sol dels km de muntanya. Això li dona un caràter únic; paisatge, esforç, estrategia, desnivell i km.

Dissabte, a la 23XS, realitzarem km per fagedes i prats amb pujades pensades pel mateix dimoni, coronant pics de més de 2000m. Una cursa que corona St Amand 1851m i Taga de 2040m, abans de retornar a Ribes de Freser després d’una trepidant baixada de 1100m en només 6km, que ens obligarà a reservar les cames si volem afrontar l’etapa de diumenge amb garanties.

Diumenge, a la 25XS, gaudirem dels senders entre boscos de pi negre de la Vall del Freser, travessarem pobles amb encant com El Serrat, Queralbs, Batet o Segura, descendirem el clàssic Camí Vell de Núria, o volarem per l’antic camí que unia els pobles de la vall, per retornar als carrers de Ribes de Freser per una tècnica baixada final.

Un recorregut trenca cames, que no ens donarà treva en cap moment, però que ens farà gaudir d’inici a final.

Enhorabona, repte assolit!

Dissabte sortida 8:30h Plaça del Mercat.

Diumenge sortida 8:30h Plaça del Mercat.

Publicitat