RÉGLEMENTATION:

Premis.

Tindran premi els 3 primers absoluts masculins i femenins, i el primer local masculí i femení, tant de la cursa Poblats Ibèrics (15.9km) com de la cursa popular (9.9km).

Els premis no son acumulatius per poder establir els primers locals.

No hi ha premis per categories.

Els guanyadors rebran, a més del trofeu, premis en material dels nostres patrocinadors i col·laboradors.

Reglament.

1. Places limitades a un total de 500 corredors entre les dues curses; amb un límit de 350 corredors per la Cursa Poblats Ibèrics 15.9km, seguint estricte ordre d’inscripció.

2. L’obertura de les inscripcions serà el dia 31 Maig 2015

Inscripcions fins el dia 6 de Juliol del 2015.

Es destinarà 1€ de cada inscripció a donar-lo al Parc de Collserola per la conservació del parc.

L’organització es reserva el dret d’acceptar-ne el mateix dia de la cursa, tot i així tindran un recàrrec de 5€, i sempre i quan no s’hagi arribat al màxim d’inscrits en una de les modalitats.

També quedaran tancades les inscripcions en arribar a un total de 500 inscrits entre totes les modalitats.

El pitral es podrà recollir a partir de les 07:30 hores del 12 de Juliol 2015.

Els corredors hauran d’entrar al corralet de control 15 minuts abans de l’inici de cada cursa.

En cap cas es retornaran els diners de les inscripcions ja realitzades, no obstant amb comprovant d´inscripcció o D.N.I del participant, li podrà recollir l´obsequi a un company.

4. El recorregut estarà senyalitzat amb cintes de plàstic i comptarà amb l’assistència de personal de l´organització en llocs conflictius, a més de diversos punts d’avituallament sòlid i líquid.

Cal dur sempre el pitral visible, sense doblegar ni retallar. Tots els participants tenen l’obligació de seguir les indicacions donades per qualsevol membre de l’organització. No fer cas a qualsevol d’aquestes dues condicions pot-ser motiu de desqualificació.

5. Es constitueixen cinc categories, dins les classes masculina i femenina : Júnior (16-18 anys), Sub-23 (19-22 anys), Sènior (23-40 anys), Veterans (41-50 anys) i Màster (dels 51 en amunt). Podrà sol.licitar-se document acreditatiu de l’edat.

No hi ha trofeus per Categories!!!

6. L’organització es reserva 50 places pels seus socis i pels compromisos, en cas de no utilitzar-les totes es posaran a disposició dels corredors les que quedin lliures.

7. Llençar deixalles fora dels llocs designats abans i després de cada avituallament o en qualsevol punt del recorregut, serà motiu de des-classificació.

8. Els gels, barretes, ampolles delectables etc… hauran d’estar marcats amb el número de dorsal de cada corredor.

9.En cas de condicions meteorològiques severes (pluja intensa, vents huracanats, riuades…) l’organització es reserva el dret de variar el recorregut o fins i tot suspendre la cursa si la integritat dels participants corre perill.

10. L’organització no es fa responsable dels accidents o qualsevol altre perjudici que la participació en la cursa pugui ocasionar als inscrits.
Després del repartiment de premis s’escoltaran les opinions personals sobre la prova.

Tots els participants tenen l’obligació d’assistir i de comunicar al control més proper qualsevol accident que hagin observat. En cas de no fer-ho seran des-classificats.

Els corredors que decideixin retirar-se de la cursa hauran de comunicar-ho al control més proper al lloc de la retirada.

L’edat mínima per a participar és de 16 anys  ( ja complerts) i amb autorització paterna, document que haurà de ser presentat en el moment de recollir el pitral.

11. NO ES PERMET CÓRRER AMB GOS, ja que es passa per cases particulars i zones ramaderes.

El fet de participar suposa la total acceptació de totes aquestes bases, quedant els imprevistos a resoldre segons criteri de l’organització.