RÉGLEMENTATION:

1. Places limitades a 100 corredors a la cursa de 7KM,  seguint estricte ordre d’inscripció.

2. L’obertura de les inscripcions serà el dia 7 de Gener de 2019.

 Inscripcions:

- 7 Kms:

Per la web:

   del 1 de gener al 30 d'abril de 2019 (fins les 22h): Federats - 7€, no Federats - 10€

   del 1 de maig al 31 de maig de 2019 (fins les 22h): Federats - 12€, no Federats - 15€ 

Presencials, el dia de la cursa (de 8h a 9h): 18€ 

L’organització es reserva el dret d'acceptar inscripcions el mateix dia de la cursa o fora del termini d'inscripcions. Aquestes inscripcions NO s'assegura que tinguin obsequi o bossa del corredor.

El pitrall es podrà recollir a partir d’una hora i mitja abans de donar la sortida.

En el cas de no poder assistir a la cursa es retornaran els diners de la següent manera:

3. Categories

Cursa 7 Kms: JUNIOR 14-18 (de 14 a 17 amb autorització parental), SENIOR 19-39, VETERÀ 40-49, MÀSTER >49

4. Premis

Cursa 7 Kms: GENERAL: 3 primeres noies i 3 primers nois, VERTICAL:  1era noia i 1er noi (acumulatius), 1era noia i 1er noi de cada categoria (No acumulatius) i 1era noia i 1er noi locals (No acumulatius).

5. El recorregut estarà senyalitzat amb cintes de plàstic i comptarà amb l’assistència de personal de l'organització en llocs conflictius, a més de diversos punts d’avituallament sòlid i líquid.

ES FARÀ UN ESTRICTE TALL DE TEMPS a cada punt de control i el temps total per realitzar la prova serà de 2 hores per la cursa de 7 Kms.

Serà OBLIGATORI: tot el material que cregui convenient l'organitzador ( tot i així s'avisarà per mail o xarxes socials, a tots els participants)

Tots els participants tenen l’obligació de seguir les indicacions donades per qualsevol membre de l’organització.

6. Es constitueixen tres categories, dins les classes masculina i femenina: Júnior ( 16-18 anys) Sènior (18-39 anys), Veterans (40-49 anys) i Màster (dels 50 en amunt). Podrà sol.licitar-se document acreditatiu de l’edat.

En la cursa de 7Km. hi ha també categoria Júnior però de (14-18 anys)

Hi haurà trofeus no acumulatius per als tres primers homes i dones de la classificació general i el primer de cada categoria.

El primer classificat/da local de Centelles també tindrà premi.

7. Tots els corredors arribats a meta havent passat els controls pel recorregut senyalitzat, rebran un obsequi.

8. La organització no es fa responsable dels accidents o qualsevol altre perjudici que la participació en la cursa pugui ocasionar als inscrits .

Aquesta es una prova de D'ALT esforç físic, s´ha d´estar preparat físicament i estar en plenes condicions de salut per realitzar-la (en fer l'inscripció de la mateixa així ho declara cada corredor).

Després del repartiment de premis s’escoltaran les opinions personals sobre la prova.

Tots els participants tenen l’obligació d’assistir i de comunicar al control més proper qualsevol accident o incident que hagin observat. En cas de no fer-ho seran desqualificat.

Els corredors que decideixin retirar-se de la cursa hauran de comunicar-ho al control més proper al lloc de la retirada.

L’edat mínima per a participar és de 16 anys (amb autorització paterna),14 en la cursa de 7 km. (amb autorització paterna).

Les condicions meteorològiques nomès suposaren en cas MOLT EXEPCIONAL la suspenció de la prova, l’organització es reserva el dret de variar el recorregut si la integritat dels participants corre perill.

En cas de suspenció no es retornaran els diners , es podràn recollir els obsequis en llocs determinats per l´organització.

9. Llençar deixalles fora dels llocs designats després de cada avituallament o en qualsevol punt del recorregut, serà motiu de desqualificació.

10. NO ES PERMET CÓRRER AMB GOS, ja que es passa per cases particulars i zones ramaderes.

El fet de participar suposa la total acceptació de totes aquestes bases, quedant els imprevistos a resoldre segons criteri de l’organització.

11. Es obligatori llegir, acceptar i portar signat el dia de la cursa, el document de responsabilitat que trobareu en format pdf en l'apartat inscripcions.