9hSports utilise des cookies afin d'améliorer votre expérience clients ainsi que son service, en analysant la navigation sur le site. En continuant sur ce site vous acceptez cette utilisation. Pour plus de renseignements consultez notre Politique de cookies. OK

ONCOBIKE

/ courses

ONCOBIKE 15/10/22

ONCOBIKE

 

La Fundació Oncolliga Girona, el Club Ciclista Sant Gregori i Cingles de la Llémena han unit esforços per impulsar l'Oncobike, un repte esportiu i solidari dirigit als amants de la bicicleta de muntanya. El centre neuràlgic de la prova està situat al municipi de Sant Gregori, que acull la sortida i l’arribada d’aquesta cursa tan especial, que transcorre íntegrament per camins i pistes dels municipis que formen la Mancomunitat de la Vall de Llémena.

La prova constarà de dos itineraris: un de 200 quilòmetres i un altre de més curt, d'aproximadament 110 km. Tots dos recorreran camins i pistes dins un entorn ideal per a la pràctica d’aquest esport. Per participar-hi, els diferents equips hauran de reunir un total de sis ciclistes. Els membres de l'equip podran fer relleus, si bé sempre n'hi haurà d'haver com a mínim dos en ruta. Un format per relleus pensat per a tots els nivells i amants de la bicicleta de muntanya. Un repte per a tots els corredors. Per aquesta raó els recorreguts no presentaran grans exigències tècniques. Seran itineraris factibles per a tot ciclista que tingui una bona condició física.

Publicité