9hSports utilise des cookies afin d'améliorer votre expérience clients ainsi que son service, en analysant la navigation sur le site. En continuant sur ce site vous acceptez cette utilisation. Pour plus de renseignements consultez notre Politique de cookies. OK

ONCOESQUIMO

/ courses

ONCOESQUIMO 26/03/22

L’Oncoesquimo és una cursa d’esquí de muntanya per equips organitzada per la Fundació Oncolliga Girona i la Unió Excursionista de Vic, amb la finalitat de recaptar fons per ajudar els malalts de càncer del conjunt de les comarques gironines i de la comarca d’Osona. La primera edició d'aquest nou repte solidari se celebrarà el març del 2022.

Els equips estaran formats per entre dos i quatre esquiadors (sempre n'hi haurà d'haver com a mínim dos en moviment).

La prova consisteix en 3 bucles que recorren les valls que envolten el Santuari de la Vall de Núria, fent tres dels cims més representatius: el Puigmal, el Pic de Finestrelles i el Pic de la Fossa del Gegant. A baix, a l’esplanada, es podran fer els relleus i canvis d’esquiadors que cada equip consideri adient. En aquest punt de l’esplanada hi haurà també l’avituallament per agafar forces.

Les inscripcions per participar a la primera edició de l’Oncoesquimo ja estan obertes. El preu de la inscripció serà de 35 euros per als corredors amb llicència federativa de muntanya (Llicència FEEC tipus D o equivalent) que cobreixi aquest tipus de prova, i de 45 euros per a aquells que no disposin de l’esmentada llicència. El preu de 45 euros inclou una assegurança per a un dia. Les inscripcions es tancaran al arribar als 200 esquiadors.

A més de la inscripció individual de cada participant, cada equip haurà de fer un donatiu que serà d'un mínim de 500 euros en el cas que siguin quatre integrants, 375 euros per equips de tres i de 250 euros en el cas que siguin dos. La quantitat recollida per aquest concepte serà repartida a parts iguals entre dues entitats sense ànim de lucre dedicades a ajudar el malalt de càncer: la Fundació Oncolliga Girona i  Osona contra el càncer.

Us animem a estar atents a aquest nou repte esportiu i solidari, especialment dirigit als amants de l’esquí. Ens veiem a la Vall de Núria!

Publicité