9hSports utilise des cookies afin d'améliorer votre expérience clients ainsi que son service, en analysant la navigation sur le site. En continuant sur ce site vous acceptez cette utilisation. Pour plus de renseignements consultez notre Politique de cookies. OK

Via Casa (Via Castrum)

/ courses

Via Casa (Via Castrum) 01/05/20

Vam decidir que enguany la Via Castrum quedava anulada... el bitxo ens ataca, ens obliga a ser responsables i quedar-nos a casa, però no volíem renunciar a col·laborar amb la lluita contra el càncer infantil. 

 

La Via Castrum va iniciar en molts de nosaltres un sentiment d’amor pel territori i l’esport, ara volem creuar una meta virtual perquè altres puguin fer la cursa de la seva vida! És per aquest motiu que ens fa molta il·lusió FER SONAR LA CAMPANA  presentant-vos la Via CasA! 

 

El proper 1 de Maig farem la Via Castrum a CASA, tothom al seu nivell, corrent , caminant, en bici, nedant a la banyera, pujant escales... tu esculls l’esforç i fins a quin lloc vols arribar:

 

800m PUJADA AL CASTELL

 

3km LA BASSA DEL MOSTO

 

5km EL ROC GROS DEL PUIXOT

 

12km LES BAUMES

 

21km PUIGMARTORELL

 

Estem confinats però ens neguem a estar confitats i farem que l’esforç valgui la pena!

 

Inscripcions mínima solidària a 1 € a la nostra web www.viacastrum.cat amb la possibilitat de fer un donatiu extra al projecte SJD Pediatric Cancer Center Barcelona, de l’Hospital Sant Joan de Déu per continuar amb la lluita contra el càncer infantil. Sabem que actualment estem molt sensibilitzats amb la Covid-19, però cal no oblidar altres grans necessitats.

 

El projecte, pretén construïr el centre oncològic infantil més gran d’Europa, amb capacitat per atendre 400 nous pacients a l’any. Amb aquest nou centre, s’incrementarà la capacitat de curació del càncer infantil i que aquest causi menys seqüeles. S’aconseguiran nous tractaments per aquells casos que actualment són incurables, s’oferirà una atenció integral i personalitzada i es farà un centre obert a nens d’altres països on no es poden tractar per motius econòmics.

 

Inscriu-te i t’enviem el teu dorsal perquè el puguis personalitzar pel dia de la Cursa!

Publicité