9hSports utilise des cookies afin d'améliorer votre expérience clients ainsi que son service, en analysant la navigation sur le site. En continuant sur ce site vous acceptez cette utilisation. Pour plus de renseignements consultez notre Politique de cookies. OK

Cursa de les Roques

/ courses

Cursa de les Roques 27/10/19

Introducció

 

La Cursa de les Roques és un esdeveniment del trailrunning que es desenvolupa a la població d’Orta, Terra Alta. La carrera transcorre pel Parc Natural dels Ports, finalitzant al casc antic de la població. Aquest any la prova conta amb una modalitat: Cursa Absoluta, per majors de 18 anys.

En el 2019 arribem a la 10a edició, demostrant que ja som una cursa establerta a les Terres de l’Ebre i ben coneguda arreu de Catalunya, Aragó i València.

Any rere any, l’Associació Esportiva CaraNord treballa conjuntament amb un gran volum de voluntaris per oferir un esdeveniment on els participants poden gaudir d’una gran riquesa paisatgística i cultural, passant per llocs tan emblemàtics com les Roques de Benet, Mas de la Franqueta, així com el Casc Antic de la població.

 

Horaris i Dates

 

ATENCIÓ: L’organització es farà càrrec del transport dels corredors a les zones de sortida, se’ls recollirà a la zona de l’Hotel Miralles. A més, hi haurà servei de guarda-roba a la zona de sortida.

 

Inici inscripcions: 22 d’agost del 2019

Tancament inscripcions: 24 d’octubre del 2019

Dia de l’esdeveniment: 27 d’octubre del 2019

Lloc de sortida: Àrea recreativa la Franqueta

Lloc arribada: Plaça Catalunya d’Orta.

Briefing: Matí abans de la sortida (trajecte autobús)

 

HORARIS

7:15 – 8:15 Entrega de pitrals (Plaça Catalunya)

8:15 Sortida dels autocars (Hotel Miralles)

8:45 – 9:15 Servei guarda-roba

9:15 Control de sortida (Àrea recreativa la Franqueta)

9:30 Sortida de la cursa

13:00 a 15:30 Dinar

13:30 Punt de Tall Avituallament 4 (4h)

14:30 Tancament de la cursa (5h)

14:00 Entrega de premis*

*Avís: l’entrega de premis serà a l’hora prevista. Els participants que arribin més tard de les 14:00h constaran a la classificació, però no se’ls esperarà per l’entrega de premis. Tot i això, sí que tindran dret al trofeu i premi.

https://aecaranordblog.wordpress.com/

Publicité