REGLAMENTO:

 

 

 

 

 

 

Reglament de La Grimpada a les Formigues 2021

 

1. Places limitades a 100 corredors/es per ordre d’inscripció. Les inscripcions s’obriran properament i es tancaran el 12/12/2021 o al esgotar-se els dorsals.

 

2. La inscripció no quedarà formalitzada fins que no s’hagi realitzat el pagament.

 

3. L’organització es reserva el dret d’acceptar inscripcions el mateix dia de la cursa.

 

4. El dorsal es podrà recollir presentant el DNI, a partir d’una hora abans de l’hora de sortida en el lloc de la cursa.

 

5. La sortida es donarà al pàrquing de Can Calabrès de Sant Hilari Sacalm. La sortida als/les corredors/es es començarà a donar les 10 del matí. Caldrà recollir el dorsal almenys mitja hora abans de la sortida del/la primer/a corredor/a.

 

6. El recorregut estarà senyalitzat amb cintes de plàstic

 

7. Hi haurà un avituallament líquid a font s’Aguarda.

 

8. El preu inclou l’assegurança d’un dia tant pels federats com els que no i de la botifarrada final.

 

9. Cal dur sempre el dorsal en un lloc visible.

 

10. Hi haurà quatre categories masculines i femenines: Sub14 ( menys de 14 anys) Junior (de 14 a 17), Sènior (de 18 a 39) i Màster (de 40 en amunt).

 

11. Els menors d’edat podran participar a la cursa, presentant degudament omplert el dia de la prova, el document d’autorització paterna que aquí us podeu descarregar. Si no es presenta el document o no està correctament omplert no es podrà participar.

 

12. Els/les corredors/es sortiran d’un/a en un/a cada 30”.

 

13. No ens fem responsables dels accidents o qualsevol altre perjudici que la participació en la cursa pugui ocasionar als/les inscrits/es.

 

14. Tots els participants tenen l’obligació d’assistir en cas d’observar un accident i/o comunicar-ho al control més proper. En cas de no fer-ho seran desqualificats.

 

15. Els/les corredors/es que decideixin retirar-se de la cursa hauran de comunicar-ho al control més proper al lloc de la retirada.

 

16. Llençar deixalles, fora dels llocs designats després de cada avituallament o en qualsevol punt del recorregut, serà motiu de desqualificació .

 

17. Premis: Obsequis que l’organització donarà el dia de la cursa.

 

18. El fet de participar suposa l’acceptació de totes aquestes normes, quedant els imprevistos a criteri de l’organització.

 

19. Durant el recorregut es faran fotografies als/les corredors/es per utilitzar-los per promocionar la prova. Els/les corredors/es renuncien als drets d’imatge.

 

20. #FFFormigues21