REGLAMENTO:

Ultra 74K

Es podran fer canvis així com retornar el 80% de l'import de la inscripció, fins al 15 de març. Passat aquesta data, en cap cas es podran fer devolucions o canvis. L'organització es reserva el dret de fer inscripcions el mateix dia al preu de 65 € federats / 70 no federats. 

Avituallaments

Brull
Montseny Km 16
Sant Marçal Km 27
Viladrau Km 42 Estació de vida
Collformic Km 53
Pla de La Calma Km63
Cànoves - Arribada

Tall horari

Montseny km 16 - 4 hores
Viladrau km41 - 11 hores
Temps màxim arribada: 20:00 hores

Material obligatori

Mòbil amb la bateria plena
Lampara Frontal, més un joc de piles (o frotal) de recanvi
Jaqueta impermeable amb caputxa
Peça de roba tèrmica
Gorro/Buff
Guants
Xiulet
Manta tèrmica
Bidó per a líquids 500ml o motxilla hidratació
Got (El bidó pot fer l'ús)
2 barretes energètiques o similar 

Recorregut

100% pel Parc Natural del Montseny, el recorregut de la UM serà marcat durant la ultima setmana del mes de març, repassada divendres 31 de març, i novament repassada el dissabte 1 d'abril, una hora abans del pas del cap de cursa. Des de l’organització posem tots els mitjans possibles perquè gaudiu d'una carrera en les millors condicions, però no ens podem fer càrrec del possible dany per parts de tercers malintencionadament. Els quilòmetres mostrats, són els del recorregut original de la UM, aquests es podrien veure afectats en cas de variacions degudes a causes mediambientals o bé altres tipus de contratemps.

 


 

Trail 35K

El Trail Montseny, no és un recorregut circular, per aquest motiu l'organització contractarà un servei d'autobusos llançadora, que sortirà de Seva a les 8:30 amb destinació Poble del Montseny (arribada prevista 9:20 ) amb un cost de 7 €. Aquest servei és opcional i es contractarà exclusivament en el moment de realitzar l'inscripció.

Es podran fer canvis així com retornar el 80% de l'import de l’inscripció fins al 15 de març. Passat aquesta data, en cap cas es podran fer devolucions o canvis.

Avituallaments

Collformic Km 12
Pla de La Calma Km 24

Talls de pas

Viladrau
Temps màxim: 10hrs

Material obligatori

La TM no té material obligatori, però aquest punt podria canviar si les circumstàncies meteorològiques així ho aconsellen, en aquest cas, ho comunicaríem al briefing del divendres 31 de març a les 19: 30h i mitjançant les nostres xarxes socials i el via mail. 

Recorregut

100% pel Parc Natural del Montseny, el recorregut de la Trail serà marcat durant la ultima setmana del mes de març, repassada divendres 31 de març, i novament repassada el dissabte 1 d'abril, una hora abans del pas del cap de cursa. Des de l’organització posem tots els mitjans possibles perquè gaudiu d'una carrera en les millors condicions, però no ens podem fer càrrec del possible dany per parts de tercers malintencionadament. Els quilòmetres mostrats, són els del recorregut original de la Trail, aquests es podrien veure afectats en cas de variacions degudes a causes mediambientals o bé altres tipus de contratemps