Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar su experiencia y nuestros servicios, analizando la navegación en nuestro Sitio Web. Si continúa navegando, usted está aceptando su uso. Puede obtener más información en nuestra Política de cookies. OK

ONCODINES Trail

Carreras

ONCODINES L
80km

Places: 400

Inscritos: 50

Inscribirse Ver inscritos
ONCODINES S
60km

Places: 500

Inscritos: 462

Inscribirse Ver inscritos
Oncodines CONDUCTOR EQUIPS
km

Places: 200

Inscritos: 16

Inscribirse Ver inscritos

ONCODINES Trail 15/04/23

Què és l’OnCodines Trail

 L’OnCodines Trail és un repte esportiu solidari corrent o caminant per muntanya i per equips amb sortida des de Granollers i arribada a Sant Feliu de Codines.

 

La Tercera edició es farà el 15 d’abril de 2023 i recorrerà diversos indrets del Vallès Oriental i el Moianès. Els participants hauran de recórrer una vuitantena de quilòmetres corrent o bé una seixantena caminant. Es tracta d’un traçat que en bona part és de muntanya i pistes forestals, tot i que també passarà per nuclis urbans. Els equips han d’estar formats per entre 3 i 6 persones (sempre hi ha d’haver 3 persones de l’equip en el recorregut). 

 Cada conjunt que hi participi té un doble objectiu: completar la cursa i recaptar un mínim de 600 euros que es destinaran íntegrament a La Fundació Oncovallès , La Barcelona Brain Health Initiative i La Fundació oncològica infantil Enriqueta Villavecchia. En aquest sentit, la participació a la cursa requerirà la donació de cada equip, a banda de la inscripció de cada un dels participants per a despeses d’organització.

En cas que el conductor del vehicle de suport no sigui un membre de l’equip, es pot inscriure com a “conductor”.

EN LA INSCRIPCIÓ DE CONDUCTORS, EN EL CAMP CLUB, HEU DE POSAR EL NOM DE L'EQUIP PEL QUE FEU DE CONDUCTOR. 

té dret als avituallaments però no als regals de la  bossa del corredor.

Publicidad