Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar su experiencia y nuestros servicios, analizando la navegación en nuestro Sitio Web. Si continúa navegando, usted está aceptando su uso. Puede obtener más información en nuestra Política de cookies. OK

ONCOBIKE

Carreras

ONCOBIKE 15/10/22

ONCOBIKE

 

La Fundació Oncolliga Girona, el Club Ciclista Sant Gregori i Cingles de la Llémena han unit esforços per impulsar l'Oncobike, un repte esportiu i solidari dirigit als amants de la bicicleta de muntanya. El centre neuràlgic de la prova està situat al municipi de Sant Gregori, que acull la sortida i l’arribada d’aquesta cursa tan especial, que transcorre íntegrament per camins i pistes dels municipis que formen la Mancomunitat de la Vall de Llémena.

La prova constarà de dos itineraris: un de 200 quilòmetres i un altre de més curt, d'aproximadament 110 km. Tots dos recorreran camins i pistes dins un entorn ideal per a la pràctica d’aquest esport. Per participar-hi, els diferents equips hauran de reunir un total de sis ciclistes. Els membres de l'equip podran fer relleus, si bé sempre n'hi haurà d'haver com a mínim dos en ruta. Un format per relleus pensat per a tots els nivells i amants de la bicicleta de muntanya. Un repte per a tots els corredors. Per aquesta raó els recorreguts no presentaran grans exigències tècniques. Seran itineraris factibles per a tot ciclista que tingui una bona condició física.

Publicidad