Utilizamos cookies propias y de terceros para mejorar su experiencia y nuestros servicios, analizando la navegación en nuestro Sitio Web. Si continúa navegando, usted está aceptando su uso. Puede obtener más información en nuestra Política de cookies. OK

ONCOESQUIMO

Carreras

Oncoesquimo

ONCOESQUIMO 29/03/20

L’Oncoesquimo és una cursa d’esquí de muntanya per equips organitzada per la Fundació Oncolliga Girona i la Unió Excursionista de Vic, amb la finalitat de recaptar fons per ajudar els malalts de càncer del conjunt de les comarques gironines i de la comarca d’Osona. La primera edició d'aquest nou repte solidari se celebrarà el 29 de març del 2020.

Els equips estaran formats per dos o quatre esquiadors (en aquest cas com a mínim dos hauran d’estar en moviment).

La prova consisteix en 3 bucles que recorren les valls que envolten el Santuari de la Vall de Núria, fent tres dels cims més representatius: el Puigmal, el Pic de Finestrelles i el Pic de la Fossa del Gegant. A baix, a l’esplanada, es podran fer els relleus i canvis d’esquiadors que cada equip consideri adient. En aquest punt de l’esplanada hi haurà també l’avituallament per agafar forces.

Les inscripcions per participar a la primera edició de l’Oncoesquimo ja estan obertes. El preu de la inscripció serà de 35 euros per als corredors amb llicència federativa de muntanya (Llicència FEEC tipus D o equivalent) que cobreixi aquest tipus de prova, i de 45 euros per a aquells que no disposin de l’esmentada llicència. El preu de 45 euros inclou una assegurança per a un dia. La data límit d’inscripció serà el dia 28/02/2020. Les inscripcions es tancaran al arribar als 200 esquiadors.

A més de la inscripció individual de cada participant, cada equip haurà de fer un donatiu que serà d'un mínim de 500 euros en el cas que siguin quatre integrants, i de 250 euros en el cas que siguin dos. La quantitat recollida per aquest concepte serà repartida a parts iguals entre dues entitats sense ànim de lucre dedicades a ajudar el malalt de càncer: la Fundació Oncolliga Girona i  Osona contra el càncer.

Us animem a estar atents a aquest nou repte esportiu i solidari, especialment dirigit als amants de l’esquí. Ens veiem a la Vall de Núria!

Foto esquí de muntanya

El repte Oncoesquimo  consisteix a fer tres cims emblemàtics de la Vall de Núria: el Puigmal, el Pic de Finestrelles i el Pic de la Fossa del Gegant. A baix, a l’esplanada, es podran fer els relleus i canvis d’esquiadors que cada equip consideri adient. En aquest punt de l’esplanada hi haurà també l’avituallament per agafar forces.

MAPA DEL RECORREGUT - 27, 12 Kms - 2.750 m D+


recorregut sobre mapa

PERFIL PICS
El present reglament explica quines són les condicions i característiques de l’ONCOESQUIMO. Aquest reglament és d’estricte compliment per part de tots els participants a l’esdeveniment. 
Aquest reglament pot ser corregit, modificat o millorat en qualsevol moment per part de l’organització. Tota modificació serà comunicada als participants, a través de la pàgina web.
La realització de la inscripció a l’esdeveniment implica l’acceptació total del present reglament.

REGLAMENT ONCOESQUIMO 2020 - AUTORITZACIÓ MENORS D'EDAT

Publicidad