REGLAMENT:

REGLAMENT TRAIL VILAMAJOR 10K – 18k – 26K

 

 

Places: Estan limitades a

750 corredors entre les tres curses. Les inscripcions s’obriran el dia 18/11/2022  i es tancaran el 07/02/2023, a les 23:59h.

Les inscripcions es realitzaran per internet a través de l’enllaç que hi ha a la pàgina web de la Trail Vilamajor, i per rigorós ordre d’inscripció.

La inscripció no quedarà formalitzada en ferm fins que no s’hagi realitzat el pagament.

L’assegurança d’accidents és obligatòria per a tots els corredors. Els corredors federats que disposin d’assegurança i ho acreditin amb el carnet corresponent, se’ls descomptarà el preu de l’assegurança en la inscripció. La llicència federativa ha de ser vàlida per a la modalitat de curses per muntanya. No serà vàlida cap llicència que no hagi estat emesa per alguna de les federacions territorials reconegudes per la FEDME o la ISF. Són vàlides les llicències FEEC modalitat C i D, o equivalent autonòmic habilitat per la FEDME o ISF.

En cap de les dues curses no hi ha material obligatori. Tot i això, la cursa llarga arriba als 1272m. d’alçada, i a una zona descoberta d’arbres, per tant, el vent i la pluja poden fer necessari portar gorro o tubular, guants, paravent i/o impermeable. En funció de les condicions meteorològiques previstes pel dia de la prova, es comunicarà via mail, el dia abans, la recomanació de portar algun material o no.

L’organització es reserva el dret d’acceptar inscripcions el mateix dia de la cursa.

Preus: El preu de la inscripció serà el següent:

Del 18 de novembre de 2022 al 5 de gener de 2023:

Trail Vilamajor Speed (10km):  12€ federats i 14€ no federats. Samarreta opcional 5€.

Trail Vilamajor Trail (18km.):     16€ federats i 18€ no federats. Samarreta opcional 5€.

Trail Vilamajor Xtrem (26km.):  21€ federats i 23€ no federats. Samarreta opcional 5€.

Del 6 de gener al 7 de febrer del 2023:

Trail Vilamajor Speed (10km.):   15€ federats i 17€ no federats. Samarreta opcional 5€.

Trail Vilamajor Trail (18km.):      19€ federats i 21€ no federats. Samarreta opcional 5€.

Trail Vilamajor Xtrem (26km.):   25€ federats i 27€ no federats. Samarreta opcional 5€.

Política de devolucions: Qui no pugui realitzar la cursa i ens avisi abans del 22 de gener del 2023 se li retornaran els diners de la inscripció, descomptant el cost de les comissions bancàries. A partir del 23 de gener del 2022, l’organització no retornarà l’import de la inscripció a qui no pugui venir, pel motiu que sigui.

Recollida de dorsal i bossa del corredor: El lloc de recollida serà a La Fàbrica (carrer Ginebró 3, Sant Pere de Vilamajor). Es podrà recollir el dorsal i la bossa del corredor el dia 11 de febrer, entre les 18:30h i les 20:30h, i el diumenge 12 de febrer al matí, des de les 7h fins les 8h (fins les 9h pels corredors de la distància Trail i fins les 10:45h pels corredors de la distància Speed). És obligatori presentar el DNI o document oficial amb fotografia per retirar-lo (pot ser una foto al mòbil).

Cal dur sempre el dorsal en un lloc visible.

Briefing: Es faran 15 minuts abans de cada cursa, per tant, el de la Trail Vilamajor Xtrem es farà a les 8:15h, el de la Trail Vilamajor Trail a les 9:00h  i el de la Trail Vilamajor Speed a les 9:45h Es donaran els detalls de com està el recorregut i les indicacions d’última hora.

Horari sortida: Es faran 3 sortides diferenciades. La Trail Vilamajor Xtrem (26km) sortirà a les 8:30h, la Trail Vilamajor Trail (18km) sortirà a les 9:45h i la Trail Vilamajor Speed (10km) sortirà a les 10h, totes les curses sortiran del C/St.Elies,  molt a prop de l’ajuntament de Sant Pere de Vilamajor.

El recorregut estarà senyalitzat amb cintes, cartells i fletxes. En els punts conflictius hi haurà personal de l’organització controlant el recorregut. Serà obligatori seguir l’itinerari marcat, així com passar pels controls de pas establerts. El corredor que faci drecera o retalli l’itinerari marcat serà desqualificat.

El recorregut es podria veure afectat, en funció de les condicions meteoròlgiques d’última hora o segons les indicacions del Parc Natural del Montseny. Si fos així es realitzaria un recorregut alternatiu també marcat i del qual se us informaria per Xarxes Socials, per correu i en el briefing d’abans de la trail.

La Trail Vilamajor Speed té un temps límit de 1 hora i 45 minuts.

La Trail Vilamajor Trail té un temps límit de 3 hores i 45 minuts.

La Trail Vilamajor Xtrem té un temps de tall a la pista de la pedrera (3h 45min) i un temps màxim per realitzar la prova de 5hores i 30 minuts

El recorregut per pista és escàs però n’hi ha, aquesta estarà oberta al trànsit rodat dels veïns de la zona, per tant s’haurà d’anar en compte en aquests punts. Tot i això, es comptarà amb personal de l’organització per aquests punts.

No es permet córrer amb animals.

Premis i trofeus:

Trail Vilamajor Speed.

3 primers de la classificació general. Masculí i femení.

Primer veterà (40 anys fets durant el 2023, és a dir, a partir del 1983). Masculí i femení.

Primer i primera local.

Trail Vilamajor Trail.

3 primers de la classificació general. Masculí i femení.

Primer veterà (40 anys fets durant el 2023, és a dir, a partir del 1983). Masculí i femení.

Primer i primera local.

Trail Vilamajor Trail.

3 primers de la classificació general. Masculí i femení.

Primer veterà (40 anys fets durant el 2023, és a dir, a partir del 1983). Masculí i femení.

Primer i primera local.

Les tres curses de la Trail Vilamajor estan obertes als majors de 16 anys (els 16 anys fets durant el 2023). Tot i això, els menors de 18 anys hauran de presentar, degudament omplert, el document d’autorització paterna/materna que podreu realitzar en el moment de fer la inscripció. Si no es presenta el document o no està degudament omplert no es podrà participar.

No ens fem responsables dels accidents o qualsevol altre perjudici que la participació en la cursa pugui ocasionar als inscrits.

Tots els participants tenen l’obligació d’assistir a un altre corredor/a en cas d’observar un accident i/o comunicar-ho al control més proper. En cas de no fer-ho seran desqualificats.

Els corredors que decideixin retirar-se de la cursa hauran de comunicar-ho al control més proper al lloc de la retirada, dirigint-se al control pels seus propis mitjans, excepte en el cas de lesió o accident. A partir d’aquest moment, el participant quedarà fora de la cursa i assumirà qualsevol responsabilitat derivada de la seva retirada.

Deixalles: Llençar deixalles fora dels llocs designats a cada avituallament o en qualsevol punt del recorregut serà motiu de desqualificació.

L’organització es reserva el dret d’excloure de la Trail a aquells corredors i corredores que la seva conducta dificulti o interfereixi en el bon desenvolupament de la cursa.

Un equip escombra de l’organització farà el recorregut tancant les dues curses.

Les condicions meteorològiques no suposaran la suspensió de la prova. Si les inclemències del temps fossin adverses es realitzaria un recorregut alternatiu degudament senyalitzat.

Durant el recorregut l’organització posarà fotògrafs que faran fotos als corredors. L’organització de la Trail Vilamajor pot utilitzar aquestes fotos al llarg de l’any per a fer promoció de la cursa a la pàgina web, xarxes socials, cartells promocionals… Per tant, els corredors/es accepten cedir els drets d’imatge.

Aquest reglament podrà ser modificat per l’organització, sempre i quan ho cregui necessari.

El corredor manifesta que està informat i és conscient de la longitud, dificultat i exigència física de la prova, i que disposa dels coneixements, experiència, material i del nivell físic i psicològic necessari per superar possibles problemes relacionats amb les exigències de la prova.

El fet d’inscriure’s a la Trail Vilamajor dóna per entès el reglament i acceptar-lo en la seva totalitat.

Trail Vilamajor – Novembre 2022

 

© Trail Vilamajor