REGLAMENT:

La PAPIOL EXTREM, és un esdeveniment organitzat pel Centre Excursionista del Penedès que es celebrarà el diumenge 9 de febrer de 2020, a les 10:00h., al barri de Can Torres, de Sant Pere Molanta (Olèrdola).

La PAPIOL EXTREM, és una cursa de muntanya circular d’12Qm. de recorregut, +550m de desnivell aprox.

El període d’inscripcions online s’obrirà l’1 de gener i es tancarà el diumenge 2 de febrer o bé quan s’arribi als 150 inscrits. També es faran inscripcions presencials fins mitja hora abans de l’inici de la prova amb un recàrrec de 2€. Sempre i quan quedin inscripcions lliures.

Les inscripcions es faran a www.cep.cat

Els preus d’inscripció online és de 5 euros pels socis del CEP i 8 euros pels no socis.

Per participar serà obligatori tenir en vigor alguna de les modalitats de les llicències de la FEEC o FEDME que cobreixi les curses de muntanya.  Qui no la tingui la podrà contractar en el moment de fer la inscripció a un preu de 5 euros.

Per participar s’haurà de ser major d’edat o tenir un mínim de 16 anys complerts portant omplerta l’autorització del tutor legal.

La persona que participa haurà de portar ple i signat el plec de descàrrega que facilitem al web.

Tothom que hi participi té l’obligació de tenir l’estat físic, mental i els coneixements necessaris per a la realització de la cursa.

Tothom que hi participi té la obligació de socórrer la persona que en cursa s’hagi accidentat i notificar-ho al següent punt de control, l’omissió d’auxili pot comportar la desqualificació.

Hi haurà una cursa infantil per l’entorn del Papiol. Aquesta cursa serà gratuïta.(cal autorització del tutor legal)

La sortida estarà situada al barri de Can Torres de Sant Pere Molanta (Olèrdola), l’arribada serà al mateix punt on s’ha fet la sortida. El circuit estarà senyalitzat amb cintes, guix al terra i controlat pel personal de l’organització de la cursa.

Hi haurà dos avituallaments, un al cim i un altre a l’arribada amb pa amb botifarra per qui hagi participat. Si hi ha persones  vegetaries, celíaques o amb alguna intolerància haurien de notificar-ho per correu a la organització abans del 2 de febrer.

La recollida de dorsals es farà el mateix dia de la cursa de 9:00 a 9:45h; La sortida serà a les 10h puntualment.

En el moment de la recollida del dorsal tothom que s’hagi inscrit com a federat ho haurà de demostrar a la taula ensenyant el carnet. De no tenir-lo NO es podrà participar. Però a la taula d’incidències es podrà contractar una llicència per un dia al preu de 5 euros.

A les 9:45 hi haurà el briefing de la cursa, l’assistència dels i les participants és obligatòria.

Tothom que hi participi haurà de portar el dorsal ben visible.

La prova serà cronometrada.

Hi haurà trofeus pels tres primers de la general i els tres primers classificats sèniors (sub 40) i veterans (a partir dels 40 acomplerts) en categoria masculina i femenina. També n’hi haurà pel participant més jove i el de més edat. No duplicarem premis.

Al finalitzar la prova, hi haurà entrega de premis, sorteig de material esportiu, i botifarrada popular.

Hi haurà servei de guarda-roba.

L’organització NO es fa responsable dels accidents o danys que puguin rebre o produir els participants, si bé vetllarà per evitar-los.

L’organització es reserva el dret de modificar o suspendre la Papiol Extrem, davant d’una eventualitat o per causes de força major.

Tothom que hi participi té l’obligació de seguir les instruccions donades per l’organització.

Tothom que hi participi té l’obligació de cedir els seus drets d’imatge a l’organització per a ser utilitzats o publicar lliurement qualsevol fotografia o vídeo gravats en el context de la cursa.

Contravenir les normes contingudes en el present reglament o les que l’organització pugui establir en el transcurs de la cursa, la falta de respecte cap a l’entorn o els companys, suposarà la desqualificació de qui estigui participant.

El sol fet d’inscriure’s i participar a la cursa, representa l’acceptació del present reglament, quedant els imprevistos a criteri de l’organització.

Documentació:

AUTORITZACIÓ MENORS

Plec de descàrrega 1aPAPIOL EXTREM

REGLAMENT Papiol extrem 2020