Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis,analitzant la navegació en el nostre Lloc Web. Si continua navegant, vostè està acceptant el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra Política de cookies. OK

Samarreta - Donatiu ONCOTRAIL - 9hSports

  • Inici
  • /
  • Samarreta - Donatiu ONCOTRAIL - 9hSports

Curses

Patrocina:

Samarreta - Donatiu ONCOTRAIL - 9hSports 01/10/16

ONCOTRAIL 2016

9hSports formarà un equip per l'Oncotrail d'enguany.

L'Oncotrail és una cursa per equips de 100 km organitzada per la Fundació Oncolliga Girona conjuntament amb l'Agrupació Excursionista Palafrugell i el Club Atlètic Palafrugell i que té com a objectiu recaptar fons per millorar la qualitat de vida dels malalts de càncer. La cursa se celebra cada any el primer cap de setmana d'octubre.

La cursa

La cursa es du terme a Baix Empordà i té recorregut circular d'uns 100 quilòmetres amb arribada i sortida a Palafrugell. Cada equip ha de recórrer aquest trajecte en un màxim de 30 hores.

L'Objectiu

Els fons que es recullin serviran per ajudar la Fundació Oncolliga Girona en la seva tasca de millora de les  condicions de vida dels malalts de càncer (per exemple: serveis de fisioterapeutes, drenatge limfàtic, serveis psicològics, banc de perruques...) amb la supervisió del comitè tècnic de l'entitat.

També un percentatge de la quantitat recaptada es destinarà a la investigació de la malaltia dins de l' Institut Català d'Oncologia de Girona.

A més, si et sumes al repte ens ajudaràs a conscienciar la societat de la importància de la lluita diària contra el càncer.

A 9hSports, aquest any hem viscut de molt d'aprop la malaltia, lluitem i seguirem lluitant. Aquesta ens ha semblat una gran oportunitat per fer la nostra aportació i col·laborar per intentar fer més lleuger el camí del malalts que sofreixen un càncer.

Per poder participar en l'Oncotrail, cada equip ha de fer un donatiu a la Fundació Oncolliga Girona per un import mínim de 1.000 euros, quinze dies abans de l'inici de la cursa.

Des de 9hSports hem posat en marxa vàries iniciatives per recollir el màxim de diners possibles, una d'elles és oferir a la nostra base de dades de runners la possibilitat de fer un donatiu de 1€ a partir de la inscripció al esdeveniment creat per tal fi.

Animeu-vos i ajudeu-nos amb només 1€, nosaltres hi posarem la resta.

Donatiu personalitzat

Si voleu fer un donatiu més generós ho podeu fer directament a la web de la oncotrail, indicant que la feu al nostre equip. L'adreça directe per fer el donatiu personalitzat al nostre equip: http://www.oncolligagirona.cat/col-laborar-i-donacions/donation/1/91.html

 

Més informació sobre la Oncotrail: www.oncolligagirona.cat

Publicitat