Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis,analitzant la navegació en el nostre Lloc Web. Si continua navegant, vostè està acceptant el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra Política de cookies. OK

Cursa del Margalló

  • Inici
  • /
  • Cursa del Margalló

Curses

Cursa del Margalló 02/10/16

Caminada 14 Km

Un any més torna la consagrada caminada d’Olivella, que en aquest cas ressegueix el recorregut de la cursa de 14 Km. Com a novetat enguany, igual que les curses, la sortida i arribada és trobarà a l’Urbanització Mas Milà, i al Camp de Futbol respectivament. El recorregut passarà per diferents masos i el nucli antic d’Olivella, i descobrireu algun sender nou.
Els senderistes també gaudireu dels avituallaments durant el recorregut i d’un més que merescut esmorzar al finalitzar el trajecte. 

Hi haurà 2 avituallaments. A meta esmorzar i avituallament complet.

Recorregut

Mapa Cursa Olivella-Margalló 14km

Perfil

Perfil Cursa Olivella-Margalló 2016 14km
 
 
 
Cursa 14 Km

La clàssica Cursa del Margalló en la seva 22ena edició, enguany amb sortida i arribada a la urbanització Mas Milà. Una cursa ràpida i atlética que transcorre per amples pistes de terra amb algun tram d’asfalt arribant al nucli d’Olivella i algun curt corriol. Acumulant en un desnivell positiu de 250 metres. Un bon banc de proves de cara a properes mitges maratons i una bona cursa per gaudir del paisatge pels menys competitius. Com sempre amb la possibilitat de gaudir-la en format caminada visitant el nucli antic i els masos, molts d’ells encara en funcionament.

Hi haurà 2 avituallaments. A meta esmorzar i avituallament complet.

Recorregut

Mapa Cursa Olivella-Margalló 14km

Perfil

Perfil Cursa Olivella-Margalló 2016 14km
 
 
 

Cursa de muntanya 30 Km

Com a novetat, enguany incorporem una cursa de muntanya de 30 Km. Aprofitant part del recorregut de la clàssica de 14 km i corrible 100%, no et donarà treva durant tot el traçat. Trams de pista, trams tècnics, 850 metres de desnivell positiu, passant pel cim de La Mola, el Corral d’en Jaume i  molt a prop del Castellot d’Olivella per retornar al punt de sortida per un divertit i ràpid sender. Una cursa on gaudiràs de paisatges espectaculars que no oblidaràs.

Hi haurà 5 avituallaments. A meta esmorzar i avituallament complet.

Perfil cursa 30 Km

Perfil Cursa Olivella-Margalló

Recorregut cursa 30 Km

Mapa Cursa Olivella - Margalló
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Publicitat