Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis,analitzant la navegació en el nostre Lloc Web. Si continua navegant, vostè està acceptant el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra Política de cookies. OK

Curses

20/02/16

El 20 i 21 de febrer de 2016, Campdevànol serà l’escenari idoni per a donar sortida a la 5ª Hivernal de Campdevànol.

En aquesta 5ª edició per tal de donar cabuda a tothom, i arrodonir un cap de setmana de festa i esport, hem introduït una caminada popular, aquesta prova és oberta a tothom que vulgui participar-hi i que tingui les facultats suficients per caminar per camins de muntanya.

La caminada es gratuïta a tothom que estigui federat, si no ho està haurà d’abonar 3€ exclusivament en concepte d’assegurança del caminador.

 

Aquesta caminada té el mateix recorregut que la cursa nocturna de 12km i 550 mts de desnivell positiu. No obstant per això, i fi efecte de fer-la apte per a tothom, en funció d'edat, estat físic etc., en un punt del recorregut es pot retallar, i pujar directament a Sant Pere D'aüira sense passar pel pla de la Tomba, fent això queda un recorregut de 9Km i 460mts de desnivell positiu.

 

Publicitat