Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis,analitzant la navegació en el nostre Lloc Web. Si continua navegant, vostè està acceptant el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra Política de cookies. OK

Pujada a Sant Isidret

  • Inici
  • /
  • Pujada a Sant Isidret

Curses

Pujada a Sant Isidret 23/05/15

PUJADA A SANT ISIDRET


El Club Excursionista Via Fora, organitza el dia 23 de Maig de 2015 la Pujada a Sant Isidret, amb un 80 % del recorregut per corriols, trialeres i camins i que transcorrerà pel terme municipal d’Olost. És una prova no competitiva oberta a tothom.

 

INSCRIPCIONS I PREUS


Preu: 5€ socis i 8€ no socis. El preu de soci s'aplica automàticament per la pertanyença al C.E. VIA FORA.

El període d’inscripcions s’acabarà el dia 23 de Maig (també es podrà inscriure al mateix dia de la cursa amb un increment de preu de 4€).

Per a mes informació:

www.ceviafora.com
info@ceviafora.com
Telèfons de contacte: 620 000 785 i 619 880 355


Cal estar en possessió d’una assegurança mèdica (llicencia federativa). En recollir la documentació caldrà presentar l’original o be es pot sol•licitar prèviament una llicencia temporal a traves del club.
Els menors de 18 anys, si participen sense els pares, hauran de presentar una autorització paterna.
Els drets d’inscripció inclouen dorsals, avituallaments als diversos punts de l’itinerari, obsequi per a tots els participants i sorteig productes locals.
Hora de recollida de dorsals: a partir de les 7.00h

 

DETALLS DE LA CURSA


SORTIDA I ARRIBADA


· La sortida i l’arribada seran al mateix lloc, a la zona esportiva (zona d’aparcament) davant el pavelló municipal d’esports a les 9.30 h. del matí, per la cursa i a les 8:00 per la caminada.
· A l’arribada hi haurà servei de dutxes i botifarrada per a tothom!!!
· Hi haurà dos modalitats, la cursa de 20 Km i 580m de desnivell positiu que sortirà a les 9:30 i la caminada que seguirà el mateix recorregut que la cursa però que sortirà a les 8:00 del matí. Totes dues opcions són vàlides per descobrir paratges singulars al voltant del poble d’ Olost (Lluçanès), terra de bruixes i bandolers…Els avituallaments seran compartits per ambdues modalitats.

· El recorregut estarà degudament senyalitzat amb cintes i amb marques al terra.
· En cas d’abandonar la marxa és obligatori avisar a algú de l’organització.


DISPOSICIONS COMPLEMENTÀRIES


· El fet de participar suposa l’acceptació d’aquestes normes, quedant els imprevistos a criteri de l’organització.
· L’Organització pot, si ho creu convenient, modificar els itineraris o suspendre-la si les circumstàncies ho aconsellen.
· L’Organització no es fa responsable dels accidents o qualsevol altre perjudici que la participació en la cursa pugui ocasionar als inscrits.
· Tingueu una actitud cívica i respectuosa amb el medi ambient i amb l’ètica excursionista.

Publicitat