Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis,analitzant la navegació en el nostre Lloc Web. Si continua navegant, vostè està acceptant el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra Política de cookies. OK

Trepitja Garrotxa

  • Inici
  • /
  • Trepitja Garrotxa

Curses

Ultra Trepitja Garrotxa
84km

Places: 250

     

Trepitja Garrotxa 23/10/21

La Trepitja Garrotxa Solidària va ser un somni d’alguns membres del Centre Excursionista d’Olot que l’any 2014 es va fer realitat amb la primera edició de la Ultra Trail solidària a l’Alta Garrotxa. Crèiem que promoure una ultra per l’Alta Garrotxa de manera benèfica, sostenible i respectuosa amb el territori i amb la seva gent podia ser una bona activitat, on ens ho passaríem d’allò més bé i podríem fer gaudir als amants del trailrun a la nostra terra.

El Centre Excursionista d’Olot som una entitat sense ànim de lucre creat l’any 1934 com a delegació de la UEC i després del CEC, i el 1970 com a entitat independent. Fundat per un grup d’amants de l’excursionisme per tal de promoure les activitats lúdiques en la natura, tot vetllant per l’entorn en el qual es troba i incentivant la població d’Olot i comarca a promoure l’esport i el lleure a la muntanya. Des de l’any 2010 un petit grup del CEO, tots ells amants de l’Alta Garrotxa, van començar a preparar la Trepitja Garrotxa que naixeria tres anys més tard. Actualment som una gran família que la fem possible, tots de manera altruista. El cap de setmana de la Trepitja ens podràs conèixer a cada un dels avituallaments del llarg de la cursa, som amics, som amants de la muntanya i l’esport, et cuidarem i ens avindrem de ben segur!

Publicitat