Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis,analitzant la navegació en el nostre Lloc Web. Si continua navegant, vostè està acceptant el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra Política de cookies. OK

Via Castrum

Curses

Via Castrum 10/05/20

5a VIA CASTRUM

 

EDICIÓ ANULADA !!!!!!!!!!!!!!!!

 

 

10 de Maig de 2020

Sta. Eulàlia de Puig-oriol 

___________________________________

 

En el moment de la inscripció, podràs fer un donatiu que anirà al projecte SJD Pediatric Càncer Center de l'Hospital Sant Joan de Déu.

 

El projecte, pretén construïr el centre oncològic infantil més gran d’Europa, amb capacitat per atendre 400 nous pacients a l’any. Amb aquest nou centre, s’incrementarà la capacitat de curació del càncer infantil i que aquest causi menys seqüeles. S’aconseguiran nous tractaments per aquells casos que actualment són incurables, s’oferirà una atenció integral i personalitzada i es farà un centre obert a nens d’altres països on no es poden tractar per motius econòmics.

 

Al finalitzar les inscripcions on-line, en farem l’entrega a l’hospital Sant Joan de Déu, per posar el nostre petit granet de sorra en aquest projecte.

 

 

Cursa Express

  - 12,5km i 550m D+

  - Federats 18€

  - No federats 21€

 

 

Cursa Trail

  - 21km i 1000m D+

  - Federats 21€

  - No federats 24€

 

 

 

més informació a 

https://viacastrum.cat

Publicitat