Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis,analitzant la navegació en el nostre Lloc Web. Si continua navegant, vostè està acceptant el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra Política de cookies. OK

ONCOESQUIMO

Curses

Oncoesquimo

ONCOESQUIMO 29/03/20

L’Oncoesquimo és una cursa d’esquí de muntanya per equips organitzada per la Fundació Oncolliga Girona i la Unió Excursionista de Vic, amb la finalitat de recaptar fons per ajudar els malalts de càncer del conjunt de les comarques gironines i de la comarca d’Osona. La primera edició d'aquest nou repte solidari se celebrarà el 29 de març del 2020.

Els equips estaran formats per dos o quatre esquiadors (en aquest cas com a mínim dos hauran d’estar en moviment).

La prova consisteix en 3 bucles que recorren les valls que envolten el Santuari de la Vall de Núria, fent tres dels cims més representatius: el Puigmal, el Pic de Finestrelles i el Pic de la Fossa del Gegant. A baix, a l’esplanada, es podran fer els relleus i canvis d’esquiadors que cada equip consideri adient. En aquest punt de l’esplanada hi haurà també l’avituallament per agafar forces.

Les inscripcions per participar a la primera edició de l’Oncoesquimo ja estan obertes. El preu de la inscripció serà de 35 euros per als corredors amb llicència federativa de muntanya (Llicència FEEC tipus D o equivalent) que cobreixi aquest tipus de prova, i de 45 euros per a aquells que no disposin de l’esmentada llicència. El preu de 45 euros inclou una assegurança per a un dia. La data límit d’inscripció serà el dia 28/02/2020. Les inscripcions es tancaran al arribar als 200 esquiadors.

A més de la inscripció individual de cada participant, cada equip haurà de fer un donatiu que serà d'un mínim de 500 euros en el cas que siguin quatre integrants, i de 250 euros en el cas que siguin dos. La quantitat recollida per aquest concepte serà repartida a parts iguals entre dues entitats sense ànim de lucre dedicades a ajudar el malalt de càncer: la Fundació Oncolliga Girona i  Osona contra el càncer.

Us animem a estar atents a aquest nou repte esportiu i solidari, especialment dirigit als amants de l’esquí. Ens veiem a la Vall de Núria!

Foto esquí de muntanya

El repte Oncoesquimo  consisteix a fer tres cims emblemàtics de la Vall de Núria: el Puigmal, el Pic de Finestrelles i el Pic de la Fossa del Gegant. A baix, a l’esplanada, es podran fer els relleus i canvis d’esquiadors que cada equip consideri adient. En aquest punt de l’esplanada hi haurà també l’avituallament per agafar forces.

MAPA DEL RECORREGUT - 27, 12 Kms - 2.750 m D+


recorregut sobre mapa

PERFIL PICS
El present reglament explica quines són les condicions i característiques de l’ONCOESQUIMO. Aquest reglament és d’estricte compliment per part de tots els participants a l’esdeveniment. 
Aquest reglament pot ser corregit, modificat o millorat en qualsevol moment per part de l’organització. Tota modificació serà comunicada als participants, a través de la pàgina web.
La realització de la inscripció a l’esdeveniment implica l’acceptació total del present reglament.

REGLAMENT ONCOESQUIMO 2020 - AUTORITZACIÓ MENORS D'EDAT

Publicitat