Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis,analitzant la navegació en el nostre Lloc Web. Si continua navegant, vostè està acceptant el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra Política de cookies. OK

Samarreta - Donatiu ONCOTRAIL - 9hSports

  • Inici
  • /
  • Samarreta - Donatiu ONCOTRAIL - 9hSports

Curses

Samarreta - Donatiu ONCOTRAIL - 9hSports 07/10/17

Enguany es celebrarà la cinquena edició de la ONCOTRAIL, una cursa de 100 Kms organitzada a Palafurgell, l'objectiu de la qual és recollir fons per la lluita contra el CÀNCER. De nou hem fet equip per participar-hi.

Aquesta participació implica que cada equip ha de recollir un minim de 1.000€ com a donatiu a la Fundació Oncolliga Girona.

Per recollir aquest diners hem engegat vàries iniciatives i una d'elles és promoure a partir de les nostres xarxes socials la captació de donatius de particulars i empreses.

Si ens vols ajudar ho pots fer de dues maneres:

1) Fer el teu donatiu directament a la web de l'Oncotrail seguint aquest enllaç: Donatiu a equips (9hSports). Les donacions que es fassin per aquest enllaç permetran obtenir a final d'any el certificat per a la desgravació fiscal, tant el el cas de particulars com empreses.

2) Comprant una samarreta tècnica que hem fet per l'ocasió, el seu preu és de 15 € (4€ dels quals son el donatiu). En el preu hi ha inclòs l'enviament dins de Catalunya.

Samarreta 9hSports-Oncotrail 2017

Aquesta la pots comprar a: http://www.9hsports.cat/informacio_cursa/166

Per més informació de la cursa: Oncotrail 2017

Si creus que algun company/a o alguna empresa podria tenir interés en participar, fes-li arribar aquest escrit si us plau. 

Evidentment serem al màxim de transparents amb els diners que recollim, com sempre es podrà veure la llista d'inscrits a l'esdeveniment i al finalitzat el període de recaptació publicarem el llistat d'aportacions rebudes.

Moltes gràcies pel teu temps !

Publicitat