Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis,analitzant la navegació en el nostre Lloc Web. Si continua navegant, vostè està acceptant el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra Política de cookies. OK

Corre Cuita Cursa Infantil (Burriac Xtre

  • Inici
  • /
  • Corre Cuita Cursa Infantil (Burriac Xtre

Curses

Corre Cuita Cursa Infantil (Burriac Xtre 18/11/17

CORRECUITA

CURSA INFANTIL

SORTIDA/ARRIBADA  PLAÇA NOVA

Entrega dorsals, 16,00h

CATEGORIES

Fins a 4 anys    150 MTS

De 5 a 67anys    450 MTS

De 8 a 12 anys   800 MTS

SORTIDA 17,00h per categories.

DISTANCIA: Tres recorreguts depenent categoria.

SAMARRETA, BUFF i MEDALLA per a tots els nens.

XOCOLATADA i GEGANTS a l’arribada.

INSCRIPCIONS

Les inscripcions es formalitzaran únicament i exclusivament a la pàgina web GRUP DE MUNTANYA D’ARGENTONAwww.gmargentona.com

El cost de la inscripció serà de 5 €

 

PROTECCIÓ DE DADES

D’acord amb la llei orgànica 15/1999 de 13 de desembre, totes les dades dels participants seran incloses en un fitxer privat propietat dels organitzadors amb la finalitat exclusiva de la gestió de la prova. Els participants donen el seu consentiment que les seves dades personals siguin publicades a les llistes d’inscrits.

 

 

DRETS D’IMATGE

Tots els corredors renuncien als seus drets d’imatge durant la cursa, l’organització podrà utilitzar les imatges de la cursa per motius d’interès propi.

L’acceptació d’aquest reglament implica obligatòriament que el participant autoritza a l’organització de la BURRIACXTREM a la realització de fotografies i filmació de la seva participació en la CORRECUITA i en dóna el seu consentiment per a la seva explotació comercial i publicitària.

 

La formalització de la inscripció implica també  l’acceptació d’aquest reglament.

Publicitat