Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis,analitzant la navegació en el nostre Lloc Web. Si continua navegant, vostè està acceptant el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra Política de cookies. OK

Sprint Vertical Pic de l'Àliga

  • Inici
  • /
  • Sprint Vertical Pic de l'Àliga

Curses

Sprint Vertical Pic de l'Àliga 08/01/17

L’Sprint Vertical és una cursa explosiva, curta i exigent amb inici a la Plaça de l’11 de setembre, davant del Casal, i final al cim del Pic de l’Àliga, tot tocant l’esquella al seu cim.

En total ens tocarà córrer una contra-rellotge dues mànigues de 3’2km i 350+ sempre per senders en pujada. L’inici suau des de la plaça no ens ha d’enganyar, i el darrer quilòmetre es dur de valent.

Dues mànigues cronometrades amb sortides individuals que exigiran el màxim en cada una d’elles, però alhora s’hauran de dosificar les forces. La classificació final resultarà la suma dels temps de les dues mànigues.

L’Sprint Vertical és la cursa ideal per tots aquells que vulguin gaudir d’un diumenge esportiu a la natura, alhora que fer gresca i conèixer nous amics. Una matinal perfecte amb avituallament al cim i esmorzar final al punt de sortida!

Publicitat