Utilitzem cookies pròpies i de tercers per millorar la seva experiència i els nostres serveis, analitzant la navegació en el nostre Lloc Web. Si continua navegant, vostè està acceptant el seu ús. Podeu obtenir més informació a la nostra Política de cookies. OK

Burriac Xtrem

Curses

Burriac Xtrem 42Km
42km

Places: 250

Inscrits: 3

Inscriure's Veure inscrits
Burriac Xtrem 25Km
25km

Places: 250

Inscrits: 4

Inscriure's Veure inscrits
Burriac Xtrem 15Km
15km

Places: 400

Inscrits: 5

Inscriure's Veure inscrits

Burriac Xtrem 19/11/17

La BURRIAC XTREM  transcorre gairebé en tota la seva totalitat per l’àrea protegida del Parc de la Serralada Litoral, a la comarca del Maresme, passant pels termes municipals d’Argentona, Cabrera de Mar i Òrrius. La característica del paisatge, és una conjunció harmoniosa de turons coberts d’un mantell de vegetació, constituït sobretot, per pinedes de pi pinyoner i alzinars mediterranis, com un tapís verd continu, només trencat per alguna que altra urbanització i alguna pedrera. Completen el conjunt arbori una gran col·lecció d’arbusts, herbassars i brolles i un sotabosc curull d’herbes aromàtiques com el romaní i la farigola. Un subsòl abundant en aigües subterrànies fa que hi hagi una gran abundància de fonts, moltes d’elles eixutes, malmeses o formant part del record històric, però moltes d’altres restaurades per gent entusiasta, amb dolls d’aigua fresca i entorns arranjats, complement indispensable, i fins i tot identificador, de la vila d’Argentona i que no poden faltar en l’itinerari de la cursa.

Aquest és l’entorn per on corren els participants de la BURRIAC XTREM 2017, un regal de la natura a tocar de les poblacions industrials i urbanitzades de la nostra comarca.

 A banda del paisatge, patrimoni natural que ens ve donat, nosaltres hi posarem tot allò que està a les nostres mans per fer de la BURRIAC XTREM 2017 un gran esdeveniment esportiu.

HORARIS SORTIDA CURSES

Marató 8:00

burriac xtrem 15KM  9:00

burriac xtrem 25KM 10:00

 

PREUS INSCRIPCIONS

Marató 40€

burriac xtrem 15KM  25€

burriac xtrem 25KM  30€

 

CATEGORIES

Júnior Masculí i Femení

Sènior Masculí i Femení

Veterà Masculí i Femení

Màster Masculí i Femení

 

PREMIS


Premis al 1,2,3 classificats General de cada cursa, tant masculí com femení

Premis als primers classificats Masculins com Femenins de cada categoria

Premi al primer local tant Masculí com femení

Premi al primer corredor de la comarca tant Masculí com Femení

Premi a l'equip amb més atletes arribats en la cursa

 

MÉS INFORMACIÓ D'HORARIS RECORREGUTS ETC A REGLAMENT

 

PUBLICITAT